Rant

Το λοιπόν.

Εντάξει στις αρχές είσιε κάποιον ενδιαφέρον το πράμα.

Novelty που λαλούμε.

Αλλά νομίζω ότι πλέον εκατάντησε γελοίο τζιαι αρκεψε να μου την διά στα νεύρα.

Σαννα τζιαι επολλύναν πολλά οι posers με παλιά αυτοκίνητα τωρά τελευταία η εν η ιδέα μου;

Ναι ρε κουμπάρε, ειδαμε σε με το Αμερικάνικο αυτοκίνητο σας που εν όπως την βάρκα. Είδαμε σε τζιαι σένα, τζιαι την γεναίκα σου τζιαι τα mid-life crisis σας. Ενι ξέρω ακριβώς σε ποιάν Αμερικάνικη κινηματογραφική φαντασίωση ζείτε αλλά ότι τζιαι να κάμετε πάλε τοππουζοκυπραίοι εννά μείνετε.Είδαμε σας τζιαι που εκάμνατε γυρούς στην περιοχή πριν να παρκάρετε τέλια μπροστά στην είσοδο του cafe, αμπα τζιαι έσιει τζιαι κανένα που εν σας είδε. Ευτυχως που ήβρες τζιαι παρκιγκ δηλαδή γιατί αλλιώς έπρεπε να φέρουμε γερανούς να σηκώσουν 2-3 αυτοκίνητα για να σου κάμουν τόπο.

Τζιαι εσένα με την αντίκα του 30 είδαμε σε στην ίδια περιοχή. Τζιαι την γκόμενα σου επίσης. Το ενδιαφέρον με τούτα τα αυτοκίνητα εν ότι επειδή εν πολλά σκληρές οι αναρτήσεις τζιαι γενικά το όλο οδήγημα τους τζείνοι που καθούνται μέσα φαίνονται ακριβώς τόσο stuck up όσο τους φαντάζεσουν να είναι.Εβαλες μου τζιαι βαλίτσα εποχής στο πίσω μέρος σαννα τζιαι εννά πάεις εκδρομή για picnic μαζί με τον Ηρακλή Πουαρώ. Ε που σε ρε μεγάλε. Τζιαι εντάξει,εν λυπάσαι τζιαι την ηλικία του αυτοκινήτου σου, να πηαίννεις τζιαι να έρκεσαι μπροστά μας; Που να ήξερε τζείνος που το οδηγούσε πριν που σένα ότι ήταν να καταντήσει vanity vehicle για τον κάθε ματσωμένο Κυπραίο.

Τζιαι σήμερα είδαμε τζιαι έναν άλλον με ακόμα πιο παλιά αντίκα, τούτη πρέπει να ήταν του 1910 η κάπου τζιαμέ, εσταμάτησε πόξω που μια πεζίνα τζιαι ερωτούσε που ήταν ενα cafe, φαντάζομαι για να μας το μπήξει μες τα μούτρα μας. Πάντως εν ήταν για να κάτσει γιατί κανένα μισάωρο πιο μετά έπιαν το τζιαι έφυε. Τούτος ήταν ο MASTER POSER, εκτός που βαλίτσα εποχής μες το αυτοκίνητο του είσιε τζιαι στάχυα. Ναι στάχυα. Η δική του πρέπει να εν καμιά turn of the century φαντασίωση, σε κανένα country house μες τα λειβάθκια της Αγγλίας να πίννει τσάι με τσιφλικάες αριστοκράτες.

Ε ο επόμενος poser πως θα ξεπεράσει τους προηγούμενους; Να σου πω εγώ ρε! Να πιάσεις που τζείνα τα βαγόνια του σιδηροδρόμου τα χειροκίνητα που ήθελε θκυό να μάχουνται πάνω κάτω για να ταράξουν, εσύ τζιαι η trophy wife/girlfriend σου εν προκειμένω, τζιαι να φκείτε στον δρόμο. Εντάξει εννά σας πάρει πολλύν ώρα αλλά σκεφτείτε πόσοι εννα σας δούν ώσπου να φτάσετε! Οι μόνο τούτο αλλά εννά πάρετε τα πράματα σε άλλο επίπεδο, μιλούμε 19ο αίώνα πλέον, όι μηχανοκίνητα αυτοκίνητα τζιαι έτσι πελλάρες όπως τους άλλους τους άχρηστους posers.

Τζιαι ακόμα που είσαστε! Εσιει πολλύν χώρο για ακόμα πιο μεγαλειώδη πράματα. Ας πούμε γιατί να μεν ερτεις έξω που το cafe με ρωμαικό άρμα; Οπως τον Μπεν Χουρ ένα πράμα! Εν τζιαι μέρες του Πάσχα τωρά, κάποιο κανάλι εννά την δείξει την ταινία για να πιάσεις καμοιάν ιδέα για το πως το θέλεις. Να φορήσεις καμιά χλαμύδα που τον Αρμάνι, να φορήσει τζιαι η γκόμενα σου κανένα ζευκάρι ακριβά σαντάλια, να προσλάβετε τζιαι πεντεξυ να σας παίζουν τις σάλπιγγες σαν κατεβαίνετε τζιαι να πελλάνουν ούλλοι οι άλλοι.

Fucking posers man.

Advertisements

6 thoughts on “Rant

  1. passenger, sherume polla pu egrapses tunto post!
    tunto prama me ta retro aftokinita JE motores JE poilata ine mia mastiga tis koinwnias mas simmera. sinithws paei pakketton me tin pallia lefkwsia.
    en epistefka oti enna ftasun se etsi psilon epipedon poser-illikiu. ws ta ruxa pes ate, en ok. ws ta tattous pe ate, ws ta record players pe ATE…alla oi je mesa sigkinwnias re gamoto

    • Οι posers εχουν συγκεκριμενα habitats. Μιας τζιαι εν εχουμε poser zoos πρεπει να συχναζεις τζιαμε για να τους θαυμασεις τζιαι μαλιστα συγκεκριμενες ωρες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s