Ετσι α

Αναλογίζομαι το τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Αναστασιάδης που τον τζιαιρό του Κληρίδη ως τωρα.

Θυμούμαι τις κουβέντες του, το ύφος του, την γλώσσα του, τις τοποθετήσεις του τζιαι γενικά ούλλα όσα μπορούν να τον χαρακτηρίσουν ως πολιτικό.

Τζιαι τελευταία τις κουβέντες που είπε για την κυβέρνηση με αφορμή το πόρισμα της αστυνομίας το οποίο φυσικά εν είσιε θκιαβάσει αφού εν είσιε φκει ακόμα.

Εισιε φυσικά προλάβει να θκιαβάσει το τι εγράφαν οι εφημερίδες.

Τζιαι η ερώτηση που εγεννήθηκε μέσα μου λαμβάνοντας υπ’όψιν ούλλα τα πιο πάνω είναι, τούτος ο άθρωπος, αν ήταν στη θέση του Χριστόφκια, θα επαρετήτουν;

Τζιαι όσο τζιαι αν προσπάθω να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο η απάντηση που μου έρκεται εν πάντα η ίδια

Οχι.Οχι.Οχι.

———-

Ακουσα τις δηλώσεις του Αλέκου Μαρκίδη για το τι συμβαίνει στη Κύπρο τον τελευταίο τζιαιρό τζιαι τολμώ να πω ότι εν οι πιο σοβαρές που άκουσα για το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες.

Θεωρεί ότι έπρεπε να παραιτηθεί ο Χριστόφκιας αλλά που τη στιγμή που δεν το έκαμε, εν θεωρεί ότι εν προς το συμφέρον του τόπου η αντιπολίτευση να παραλύσει το κράτος με την ελπίδα να παραιτηθεί ο Χριστόφκιας.

Απλά τζιαι καθαρά.

Τον Αλέκο Μαρκίδη είχα τον ακούσει τζιαι ζωντανά σε μιαν διάλεξη που επήα για το Κυπριακό τζιαι ομολογώ ότι η επιχειρηματολογία του είσιε μου αφήσει πολλά καλές εντυπώσεις.

Στην ίδια διάλεξη ήταν τζιαι ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ ο οποίος σε μια φάση ενευρίασε πολλά με μιαν μομφή εναντίον του Συναγερμού που είπε ο Μαρκίδης τζιαι εσηκώστηκε που την θέση του τζιαι σαν εμιλούσε έκαμνε κάτι πολλά σπασμωδικές κινήσεις, εγύριζε απότομα την κκελλέ του, σε μια φάση έσουζε τζιαι τα σιέρκα του δεξιά τζιαι αριστερά, ήταν γενικά ένα αρκετά σουρρεαλιστικό θέαμα. Εθύμισε μου γιαπωνέζικο παραδοσιακό θέατρο για κάποιο λόγο.

—————–

Εβλεπα μιαν Γαλλική ταινία το μεσημέρι, βασισμένη σε ένα κομικ του 70, βασικά η πρωταγωνίστρια εν μια κοπέλα που εν δημοσιογράφος τζιαι μπλέκει σε κάτι ιστορίες τύπου Τιν-τιν με μούμιες τζιαι δεινόσαυρους που ξαναγενιούνται που έναν αυκό στο αρχαιολογικό μουσείο κλπ κλπ. Η ταινία ήταν πολλά καλή εν τω μεταξύ, τζυλά πολλά ευχάριστα, έσιει αρκετά πετυχεμένο χιούμορ μέσα, τζιαι εν γενικά πολλά αθώα, δηλαδή θα μπορούσε να θεωρηθεί παιδική η τελος πάντων “a family film”

Τζιαι ενώ εσκέφτομουν τούτα τα πράματα ξαφνικά έρκεται μια σκηνή out of the blue που εν η πρωταγωνίστρια – πολλά όμορφη – μπροστά σε ένα καθρέφτη τζιαι ξαφνικά ξεντύνεται τζιαι μετά δείχνει μας την μες την μπανιέρα, που τζείνες τις παλιές τις οβάλ, τζιαι η κάμερα πιάννει την που μπροστά τζιαι το μισό βυζι της εν πάνω που το νερό, τζιαι μετά θυμάται κάτι τζιαι ξαφνικά σηκώνεται που την μπανιέρα για να ντυθεί τζιαι πάλε τσουπ, βυζί που το πλάι πριν να ντυθεί.

Τζιαι εγώ σαν εθωρούσα την φάση ήμουν κάπως “What is she doing……ok that was kind of unexpected….oh that’s nice….wait,is that…boobs!….that’s nice!…..oh she’s getting up…boobs again!…”

And after that I caught myself smiling, thinking that of course I should have seen that coming because, I mean, this is a French film we are talking about after all.

———–

Τζιαι αφού μιλάμε για ξένες κουλτούρες, επιτέλους τι θκιάολο συμβαίνει με τις Κυπραίες τζιαι θέλουν ούλλες να μάθουν Ισπανικά; Ούλλες όμως. Ελεος πιον! Εν επειδή ονειρεύκουνται ούλλες ότι εννά παν διακοπές Ισπανια τζιαι εννά ρίψουν έναν κούκλο Ισπανο με τα Ισπανικά τους τζιαι εννά ζήσουν τον απίστευτο ερωτα; Επειδή ειλικρινά εν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

———–

Επερίμενα τουλάχιστον κάποιος αναγνώστης να ενδιαφερτεί να δει αν η ζιώ ή αν επέθανα, εσιει μιαν εφτομάδα να γράψω. Εννα με αφήκετε να βρωμίσω α. Σαν δεν ντρέπεστε. Φτου σας ρε! Φτου σας.

Αυτά.

ΥΓ: Πολλά θα ήθελα να δω ζωντανά Γιαπωνέζικο θέατρο αλλά εν το βλέπω να γίνει ποττέ στη Κύπρο.

11 thoughts on “Ετσι α

  1. Νομίζω ότι νομίζουν ότι με τα ισπανικά εννα αποκτήσουν τον ερωτισμό που εν έχουν τζιαι ξαφνικά εννα αλλάξει η ζωή τους τζιαι εννα ζήσουν πάθη τζιαι έρωτες.
    Είδα παλιά kabuki -όι στην Κύπρο- αλλά εν ενθουσιάστηκα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s