Machete

Σάννα τζιαι επόλλυνε πολλά ο κόσμος στις παραλίες τα τελευταία χρόνια;

Εν εννοώ μόνο τις πατροπαράδοτες παραλίες, εννοώ ούλλες τις παραλίες του νησιού γενικά.

Ξαφνικά ότι παραλία πάεις, εν πα να μεν έσιει με δρόμο για να πάεις με τίποτε, όι μόνο έσιει τζιαι άλλους τζιαμέ αλλά έσιει τζιαι όνομα τζιαι το πιο πιθανόν κάποιο lifestyle περιοδικό εννά την γράφει σαν την νέα “in” παραλία του νησιού.

Θυμούμαι που ήμουν μαθητής επήενα σε μιαν παραλία μεταξύ Παραλιμνιού τζιαι Πρωταρά, είσιε κάτι hotel apartments τζιαμέ αλλά τζιαι Σάββατο να επήεννες τους μόνους που έβρισκες τζιαμέ ήταν τους τουρίστες που εμεινίσκαν τζει μέσα τζιαι ατε τζιαι λλίους Κυπραίους. Επήα ένα γυρό πρόσφατα τζιαι ήταν τίγκα στους Κυπραίους, με τόπο να απλώσεις είσιε με τίποτε. Νομίζω έσιει τζιαι όνομα τωρά, εν το θυμούμαι, εν που τζείνα τα trendy που φκάλλουν τωρά όπως “tsakkili bay” τζιαι έτσι μαλακίες.

Τι θκιάολο; Επολλύναμε; Για έχουμε υπογεννητικότητα.

Δαμαί ως τζιαι στον Ακάμα πάσιν με τα αυτοκίνητα τζιαι γεμώνουν τον τόπο με σκουπίθκια. Προστατευόμενες περιοχές τζιαι Europa Nostra τζιαι πράσινα άλογα. Ακουα μιαν εψές που ελαλούσε ότι εννά πάει στη Λάρα. Αν πατήσουν τζιαι 2-3 σιελώνες με το κτηνάτζι το αυτοκίνητο τους σικκιμέ εν τζιαι να μείνει πάνω τους ενεν. Πέρκει έρτει η ΕΕ να μας κάτσει ένα δυνάμενο πρόστιμο αλλά τζιαι πάλε μάλλον εννά το πιερώσουμε εμείς τζιαι οι κάφροι εννά συνεχίσουν την δουλειά τους.

Ξαφνικά ο κάθε Λευκωσιάτης – εν ηξέρω για τις άλλες πόλεις – είδε το Ροβινσώνας Κρούσος τζιαι θέλει παρθένες παραλίες σάννα τζιαι εν τίποτε στη Νότια Αμερική. Εν Κύπρο που είσαι ρε ψωνάρα. Αμπα τζιαι πάει στις “συνηθισμένες” παραλίες με τους κοινούς αθρώπους. Οι πρέπει να εν παραλία που “εν την ξέρει κανένας ρε πελλε” άσχετα αν την επόμενη εφτομάδα ξέρουν την ούλλοι γιατί έβαλε το πάνω στο facebook.

Γενικά τωρά τελευταία έχω τούτη την αίσθηση ότι επολλύναμε πολλά στη Λευκωσία, εν το ίδιο το συναίσθημα που με έπιαννε όταν έμπαινα στο λεωφορείο στην Αγγλία τζιαι ήταν πίττα στον κόσμο τζιαι έπρεπε να κρατάς την αναπνοή σου επειδή εν είσιε τόπο για να ταράξει το στέρνο σου. Μπορεί να εν η πυρά, μπορεί να εν η υγρασία μπορεί να τζιαι το ότι θωρώ πολλές σκατόφατσες, ενει ξέρω. Πιάννει με λλίο η πελλάρα. Εφαντάστηκα σε λλία χρόνια να μας πιάσει ούλλους δαμέσα μια μαζική υστερία που την ζέστη μες το καλοτζαίρι τζιαι να πιάσουμε ούλλοι τις ππάλες τζιαι να βουρούμε τίτσιροι μές τους δρόμους να σφάζουμε ο ένας τον άλλο κάτι σαν συνδυασμός zombie movie με τζείνη την σκηνή που το American Psycho που βαστά το αλυσοπρίονο τζιαι πάει.Εννά εσιει πολλύν splatter. Μετά εφαντάστηκα μια Κύπρο σε post-apocalyptic φάση, κάτι σαν το Mad-Max, πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας, ερήμωση των πόλεων και τα λοιπά. Τα διπλοκάμπινα για να βάλλουμε στη κάσια τα πολυβόλα έχουμε τα πάντως, έχουμε τζιαι την ξεραίλα, εν θέλει τζιαι πολλά για να ολοκληρωθεί το ντεκόρ ενεν. Ακόμα πιο συγκεκριμένα εφαντάστηκα τζιαι τον αρχιεπίσκοπο εντελώς φαλλαρισμένο – που την ραδιενέργεια ή απλώς που την πελλάρα – τζιαι να ηγείται μιας μεταλλαγμένης παρανοικής Εκκλησίας που εννά καταλήξει όπως τους Μάγιας με τους παπάδες να βαστούν shotguns τζιαι να τζυνηούν αθρώπους ή να τους συνάουν για ανθρωποθυσίες τζιαι έτσι πράματα.

Splaaat.

5 thoughts on “Machete

  1. Η τελευταία παράγραφος εν έσιει λάθος. Προτείνω να γράψεις σενάριο τζιαι να το προωθήσουμε. Ή να το γυρίσουμε. Έσιει πολλύν υλικό.

  2. Here is another possible ending for your blockbuster.

    Epien je o kapparis. Na doume inta allous rotsous prepei na vroume na xonnoumaste.

  3. πριν 3-4 χρόνια επήαιννα μακένζυ που ήταν ησυχία τζαι κοντά, είσιεν μόνο κάτι τουρίστες με τα μωρά τους

    τωρά εγίνηκεν κοσμοπολίτικη τζαι τζείνα ούλλα που λαλείς… πλήρης απογοήτευση

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s