Politics

Απ΄ότι θυμούμαι που τον τζιαιρό που ήμουν στρατό αλλά τζιαι που κουβέντες άλλων, σε γενικές γραμμές, τζιαι σε αντίθεση με τις δικές μας σκοπιές που τον μισό τζιαιρό επανδρώνονται που μούγιες, οι σκοπιές στα κατεχόμενα επανδρώνονται που Τούρκους στρατιώτες.

Οταν μπεις μέσα σε περιοχή που χαρακτηρίζεται ως στρατιωτική ζώνη στα κατεχόμενα πρέπει να είσαι λλίο ανίδεος για να περιμένεις ότι εν θα σε πάρει κανένας χαπάρι.

Οι Κύπριοι που ήταν αναμεμιγμένοι μέσα στο περιστατικό σίουρα δεν είναι ανίδεοι – κάθε άλλο.

Επομένως;

Φυσικά που τη στιγμή που η αποστολή ήταν που ευρωβουλευτές, τζιαι να μεν τους έπαιρνε κανένας Τούρκος στρατιώτης χαπάρι το πιο πιθανόν να τους επαρακολουθούσαν εξ’αποστάσεως αστυνομικοί με πολιτικά.

Η ουσία είναι ότι το τι θα επακολουθούσε ήταν λλίον ή πολλά προδιαγεγραμμένο.

Συμπτωματικά η αποστολή απαρτιζόταν που Πολωνούς ευρωβουλευτές, βουλευτές που μιαν χώρα ο λαός της οποίας είναι που τους πιο θρησκευόμενους Χριστιανικούς λαούς στην Ε.Ε.

Συμπτωματικά;

Πείτε με καχύποπτο αλλά δυσκολεύκομαι να πιστέψω ότι τούτη η ιστορία εν ήταν προσχεδιασμένη. Προσχεδιασμένη να καταλήξει με την σύλληψη τζιαι την φυλάκιση των μελών της αποστολής, προσχεδιασμένη ως μια άσκηση προπαγάνδας τόσο καθαρή στα σημεία της που θα μπορούσε άνετα να συμπεριληφθεί σε εγχειρίδιο για το συγκεκριμένο θέμα.

Τούτο πάρτε το σαν την δική μου σκέψη για το περιστατικό.

Φυσικά κανένας μας εν θα μάθει εάν τούτο ισχύει ή όχι – γιατί τζιαι έτσι να ήταν σίουρα εν θα φκεί κανένας να το πει.

Ο δικός μου προβληματισμός εν ότι εάν όντως τούτο ήταν κάτι το προσχεδιασμένο ίσως να μεν ήταν τζιαι το πιο έντιμο πράμα να φέρνεις ξένους ευρωβουλευτές τζιαι να τους χρησιμοποιάς σαν πιόνια σε έτσι ενέργειες.

Κατα τα άλλα, θα περιμένουμε να δούμε πόσους πόντους θα μας δώσει τούτη η κίνηση στα έδρανα της Ε.Ε. Η δική μου η εκτίμηση εν ότι εν θα κάμει καμιά διαφορά – δαμαί τον Σολωμού τζιαι οτν Ισαακ εσκοτώσαν τους σαν τους σιύλλους οι Τούρτζοι τζιαι τωρά οι εταίροι προσπαθούν να αννοίξουν τζιαι άλλα κεφάλαια για την Τουρκία – αλλά κάποιοι ίσως να μετρούν τζιαι ωφέλη σε πιο κοντινό επίπεδο.

Αυτά.

Advertisements

3 thoughts on “Politics

 1. Μα είναι δυνατόν; Στα νεα λαλούν εντελώς διαφορετικά πράματα!
  Μάλλον είσαι ευάλωτος στην τουρκική προπαγάνδα 🙂

  • Τα νέα την πρώτην ημέρα που έγινε το συμβάν εκράζαν για απαγωγή τζιαι αρπαγή χωρίς τίποτε άλλο.

   Η Θεοχάρους που εμιλούσε που το τηλέφωνο στο ΡΙΚ είπε ότι το γκρουπ ήταν στο προαύλιο της εκκλησίας τζιαι εσυνάξαν τους.

   Τζιαι τωρά εμφανιστήκαν νέες πτυχές της ιστορίας.

   Τωρά λαλούν μας ότι εκατέβηκε του Πολωνού να μπεί μέσα στο προαύλιο της εκκλησίας τζιαι ότι παρόλο που οι άλλοι εξέραν ότι ήταν στρατιωτική ζώνη του κατοχικού στρατού τζιαμέ εν τον εσταματήσαν τζιαι απλώς εδιατυπώσαν την επιφύλαξη τους ότι θα τους εσυνάαν.

   Ακόμα τζιαι αν δεν εσυνέβαινε τούτο το συμβάν το όλο εγχείρημα ήταν για μένα λαικισμός σε ευρωπαικό – η μάλλον Πολωνικό – επίπεδο ή απλώς μια πρόχειρη απόπειρα προπαγάνδας. Οι Ευρωβουλευτές σίουρα εν έχουν ανάγκη να δουν που κοντά τις εκκλησίες μας για να πειστούν ότι εκαταστρέψαν τις οι Τούρτζοι. Τι δηλαδή, νομίζουν ότι εκάμαμε τις φωτογραφίες με τις καταστροφές τζιαι τα βίντο με Photoshop; Οτι καρτερούν που τους Πολωνούς να τους διαφωτίσουν;

   Αρέσκει μου που οι εφημερίδες προσπαθούν να κάμουν τον κόσμο να πιστέψει ότι εννά πέσει λαμπρό να τους κάψει τους Τούρκους επειδή εκάμαν τούτο το πράμα.

   Ναι, άλλην σκοτούρα εν έχουν οι Τούρτζοι.

   Το Ευρωκοινοβούλιο, αλλο τοση.

   Πάντως εν καλά να αναλογιστούμε τζιαι κάτι άλλο – αν το οργάνωνε ο Ματσάκης αντί ο Μάτσης τζιαι η Θεοχάρους τούτο το πράμα ήταν να εφκαίναν ούλλοι τζιαι να τον εκράζαν όπως εκάμναν όταν έκαμνε τις καταδρομικές στις βάσεις.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s